28. maaliskuuta 2011

140 pounds

Tänä aamuna kävin sitte punnitsemassa itteni ja voi kyllä oli jo numerot laskenu! Vaikka poundsit onki ihan kauheita kun ne on nii suuria lukuja mutta tää on hyvä siinä että pienikin pudotus näyttää kauheen isolta! Eilisenä siis lähti 2,5 poundsia. Mitään urheilullista en tehny ja söin aika normaalisti. Lounaaksi apple sauce purkin ja sitte illemmalla söin kanakeittoa ja leipää.
Tänää kuitenkin mentiin ravintolaan syömään ja kello on vasta 1 pm. Söin meksikolaista jotain enchilada juttua ja oon nyt ihan täynnä. Tässä on nyt sitte tän päivän ruoat. Päätin etten illemmalla syö sitten lämmintä ruokaan vaan ehkä vain jonkun pienen piltin tai jonkun vastaavan vähäkalorisen hedelmäjutun.
Niitä kuvia en tänään otakkaan ihan laiskuuttani ja sitä etten oo ihan varma missä mun kameran muistikortti on.. Se on tainnut jäädä jonkun kaverin taskuun kun lainasin sitä koulussa niille että voivat ottaa multa kuvia. Tänään kävi jopa mielessä lenkille meneminen kun on nii kaunis sää ulkona. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, kohta se kesä tuleekin jo!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti