26. maaliskuuta 2011

lauantai

Eilen tosiaan oli lauantai ja alotin mun päivän tosi hyvin! En syönyt aamiaista ja tunsin itteni tosi vahvaksi. Joskus kahdelta söin yhden pilttipurkin 80 kaloria ja sitten neljältä söin pienen apple sauce purkin 50 kaloria.
Ajattelin että tässä se nyt on. Tässä olisi mu päivän ruoat. Mun perhe kuitenkin sai mut suostuteltua lähtemään ravintolaan jossa tilasin tacosalaatin. Katselin kaikkia terveellisiä vaihtoehtoja mutta kuitenkin kaiken hyvän himo voitti ja otin sen todella epäterveellisen vaihtoehdon. Salaatin syötyäni tunsin olevani jo täynnä mutten voinut itselleni mitään ja ahdoin sisääni vielä ihan jumalattoman kokoisen suklaapiirakka palasen.
Kotiin päästyäni olin niin pettynyt itseeni ja ruokavaliooni tänään että aloin syömään vain lisää. Tuo on yleensä se mitä tapahtuu kun aloitan herkuttelun. Ajattelen että noniin peli on pelattu jo tältä erää ja syön vain lisää. Kootona söin pötköllisen suklaakeksejä, join kaakaota vaahtokarkeilla, söin kauhean kasan lakuja sekä kaurakeksejä. Nyt tunnen itseni ihan kamalaksi possuksi ja tässä sohvalla vatsallaan makaaminen oksettaa minua ihan kauheasti. Huomenna sitten uusi yritys ja koitan laskea ne kalorit. Ja koitan muistaa ottaa aloituspainon ylös!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti